15

Afscheid van een icoon: Nadine Bogaert op pensioen!


Nadine was steeds één van de pioniers binnen de Kangoeroe. Ze startte haar carrière in Ten Dries te Landegem en ze volgde als één van de eerste Vlaamse kinesisten een Bobath-opleiding in München. Haar overstap naar de Kangoeroe kaderde dan ook in haar passie voor het werken met jonge kinderen en hun gezin. Ze werd zowel door de gezinnen als door de collega’s als een trouwe gids en thuisbegeleidster gezien.

Nadine stond steeds open voor nieuwe dingen: buitenlandse ervaringen, het op poten zetten van de allereerste Kangoeroesprong, de impulsen voor de eerste Kangoeroe-website. Ze had ook een bijzonder scherpe lens en laat een mooi archief aan beelden na van heel wat Kangoeroe-activiteiten.

We namen op een warme manier afscheid van Nadine met een feest met Oosterse kruiden en tinten. Nadine, zelf gepassioneerd door woord en beeld, kreeg er gepaste afscheidswoorden gegoten in een speech, een overgangsritueel en een verhaaltje voor het slapen gaan… Ook het traditionele fotoboek met een overzicht van haar carrière riep heel wat herinneringen op.

We wensen Nadine en haar familie veel geluk toe in deze nieuwe levensfase!


Deel ons: E-mail | Permalink